Слика од Заштитник на екран
Спецификации и функции
  • Полуцврст заштитен слој кој го штити LCD екранот на фото апаратот од удари, гребнатини и отпечатоци од прсти

  • Издржлив дизајн од провиден поликарбонат

  • Брзо и лесно прикачување и отстранување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина