ЗАШТИТНИК НА ЕКРАН

Сите спецификации и функции

PCK-LM15

Општо

Димензии (должина x ширина x дебелина)
52,1 x 70,8 x 0,7мм
Тежина
Прибл. 4 гр.

Функции

Полуцврст заштитен слој кој го штити LCD екранот на фото апаратот од удари, гребнатини и отпечатоци од прсти

Издржлив дизајн од провиден поликарбонат

Брзо и лесно прикачување и отстранување