Слика од DVD систем за домашно кино
Слика од DVD систем за домашно кино
Сè што ви е потребно за домашно кино

За оние кои ја сакаат забавата, DAV-TZ140 располага со можности за добивање на слика и звук со одличен квалитет и за создавање на кино доживување во домот.

5.1-канален опкружувачки звук

Системот со 5.1 канали нуди широк избор на опции за поставување, за да се креира доживување со опкружувачки звук. Микро сателитските звучници и сабвуферот ќе ви овозможат слушање на полн фреквентен опсег.

Видете сè во High Definition резолуција

Видете ги деталите кои досега не сте ги забележувале. DVD дисковите, спортот и интернет содржините ќе изгледаат поостро и пореалистично со HDMI® зголемувањето на резолуцијата.

Квалитетна High Definition слика
Поддршка за Dolby® звук
Најнови кодеци за добивање на поостар звук

Поддршка за Dolby® True HD, Digital Plus и други кодеци.

USB влезови
USB влезови

2 USB приклучоци за поврзување на лаптоп или Memory Stick™.

CD/DVD плеер
CD/DVD плеер

Репродуцирајте CD и DVD дискови со моќен звук.

Спецификации и функции

  • 5.1-кан. опкружувачки звук за врвно кино доживување

  • Микро сателитски звучници и компактен сабвуфер

  • Репродуцирајте филмови, музика и фотографии од USB

  • Поддршка за Dolby® Digital и Dolby® Prologic

  • Репродуцирајте CD дискови и DVD дискови

Вид на форма
5.1
Излезна моќност
300W
Влезни и излезни приклучоци
HDMI излез (1), USB влез (1), Аналоген аудио влез: Пински приклучок (1), Композитен видео излез(1)
DVD
ДА
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина