Слика од Акциона камера AS20 со Wi-Fi®
Слика од Акциона камера AS20 со Wi-Fi®
Слика од Акциона камера AS20 со Wi-Fi®
Акциона камера AS20 со Wi-Fi® на дело

Спецификации и функции

  • Exmor® R CMOS сензор со 11,9MP (ефективни)

  • Извонредно широкоаголен (170°) Tessar® објектив од ZEISS®

  • Водоотпорен дизајн за секоја средина (со испорачано куќиште)

  • Едноставно споделување и контрола со Wi-Fi® и NFC

  • Стабилизацијата на слика SteadyShot го намалува заматувањето

Вид на објектив
Tessar® објектив од ZEISS®
Тип на сензор
Задно осветлен Exmor R® CMOS сензор од тип 1/2,3"
Отпорност на вода
До 5 м со испорачаното куќиште SPK-AS2
Отпорност на прав
Со испорачано куќиште SPK-AS2
Отпорност на удари
Со испорачано куќиште SPK-AS2
Влезни и излезни приклучоци
Влез за микрофон (стерео), Микро HDMI излез, Отвор за мемориска картичка, Повеќе/микро USB приклучок

Што има во пакетот

Комплет со прилепување (VCT-AM1), Микро USB кабел, Водич за ракување, Комплет батерии на полнење (NP-BX1), Водоотпорно куќиште (SPK-AS2)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат