Аудиоопрема за автомобил

Аудиоопрема за автомобил

Аудиоопрема за автомобил

Моќни ниски тонови за вашето возило

XS-W104GS

Запознајте се со нашиот сабвуфер XS-W104GS од 25 см (10") со CTA RMS-моќност од 350 W. Мембраната што е директно поврзана со звучната намотка, заедно со прстенестиот раб од пенеста гума, нуди прецизен и длабок бас, а дизајнот со голем од овозможува богати тонови за секое патување.

()
  • XS-W104GS

    НОВО


 Слика од предната страна на звучникот XS-W104GS

Хартиена конусна мембрана со полипропиленско јадро

Лесната хартиена конусна мембрана е директно поврзана со звучната намотка и репродуцира прецизни ниски тонови. Полипропиленското јадро нуди цврстина и го оптимизира внатрешното придушување, овозможувајќи моќен бас со брз одзив.

 Слика одблиску од прстенестиот раб од гума на звучникот XS-W104GS

Прстенест раб од гума

Гумениот прстен ги намалува силните вибрации и овозможува поместување на јадрото со помало изобличување. Како резултат се добива силен бас при голема јачина на звукот, па затоа вашиот систем ќе може да репродуцира моќен и остар звук.

 Слика од двојната спојна мембрана со прогресивна стапка на висина на звучникот XS-W104GS

Двојна спојна мембрана со прогресивна стапка на висина

Спојната мембрана со акустична оптимизација овозможува поголема приемна моќност и проток на воздух, со профил дизајниран за побрзо и попрецизно обложување на конусот на звучникот. Со цел да се зголеми интегритетот на сигналот и да се спречат пречките во звукот, главната жица од звучната намотка е зашиена за спојната мембрана, со што се намалува поместувањето на жиците.

 Цртеж на кој е посочена структурата за долг од на звучникот XS-W104GS

Структура со долг од

Звучната намотка е надополнета со двослојна спојна мембрана за намалување на несаканото вртење, која воедно овозможува и долг од за репродукција на звук со богат бас.

 Слика за споредба на претходното и тековното пакување со изоставање на боите и намалување на текстот за 90% на левата страна

Не се штетни за животната средина

Нашите производи имаат стилски дизајн и не се штетни за животната средина. За пакувањето на XS-W104GS, 98% од перничињата се направени од хартиени материјали, а во споредба со претходниот модел, едноставноста и должината на отпечатените информации се внимателно ревидирани за да се намали употребата на мастило за печатење за приближно 90%, што е доказ за посветеноста на Sony за намалување на своето влијание врз животната средина.

Хартиена конусна мембрана од 25 см (10") со полипропиленско јадро

Двојна спојна мембрана со прогресивна стапка на висина за голема приемна моќност

Максимална моќност од 1500­W / номинална моќност од 300­W / CTA RMS-моќност од 350 W

Фреквентен одзив: 35 Hz - 500 kHz

Чувствителност: 88 dB (1 W / 1 м)

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.