Дознајте за функциите на XAV-AX6050

Безжично поврзување на екранот со рамна површина со паметни телефони

Уживајте во непречена и лесна контрола при секое патување. Анти-рефлективниот и кондензаторски екран на допир од 6,95 инчи (17,6 см) и подобрениот интерфејс ви нудат интуитивна контрола врз музиката, комуникациите и многу повеќе. HDMI-интерфејсот и подобрите опции за безжично поврзување, како и функцијата за порамнување на времето и 14-појасниот EQ, овозможуваат уште поголемо приспособување и создавање совршено аудиодоживување во автомобилот.

()
  • XAV-AX6050

    НОВО


Слика од двајца кои се возат низ опкружување што личи на пустина, со XAV-AX6050 во контролната табла

Подобар звук и опции за поврзување со еден допир

Уживајте во многу опции за безжично и жично поврзување со паметни телефони и новодизајниран кориснички интерфејс со DAB-радио. Овој медиумски приемник, со извонредно модерен екран со рамна површина, ќе се вклопи совршено во вашата контролна табла. Подобрениот DSP нуди порамнување на времето, а заедно со 14-појасниот EQ, ќе добиете совршен звук приспособен за сите патувања.  
Слика од XAV-AX6050 во контролна табла и човек кој допира по екранот со прст

Анти-рефлективен и капацитивен екран на допир без рабови

Тој е дизајниран за безбедно возење, има анти-рефлективен филтер и големи икони за лесна навигација, па затоа овозможува стилско и ефикасно ракување.
Слика од HDMI-кабел со стрелка што покажува кон XAV-AX6050, на чиј екран со прикажува пилот и хеликоптер

HDMI влез

HDMI-приклучокот ви овозможува да поврзете надворешен извор на звук и видео или компатибилен паметен телефон,
за да ги гледате омилените содржини откако ќе го паркирате автомобилот.

DAB-радио со подобар интерфејс

Уживајте во омилените станици со дигиталното радио DAB/DAB+ и добијте квалитетна музика и забава без пречки. Новодизајнираниот кориснички интерфејс нуди слајд шоу со слика од албумот или информации за програмата, во зависност од земјата или регионот. 
Слика од XAV-AX6050 во контролна табла со интерфејс за DAB-радио на екранот

Слика од црн правоаголник со две дијагонални бели линии во горниот десен агол и долниот лев агол

Кондензаторски екран на допир без рамка што нуди елегантна инсталација

Слика со икона за крива линија

Компатибилност со LDAC™

Слика со икона за HDMI-кабел

HDMI-влез за поврзување надворешни уреди

Слика со икона за графички еквалајзер

Порамнување на времето и 14-појасен EQ за совршено приспособување на звукот 

Слика со икона од симболот за USB

USB Type-C® за напојување со 5 V / 3 A

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.