Дознајте за функциите на XAV-AX4050

Подобрување на безжичното поврзување и сите функции

XAV-AX4050

Уживајте во непречена и лесна контрола при секое патување. Анти-рефлективниот екран на допир од 6,95 инчи (17,6 см) и интерфејсот се дизајнирани да ви понудат интуитивна контрола врз музиката, комуникациите и многу повеќе. Благодарение на подобрите опции за безжично поврзување, како и функцијата за порамнување на времето и 14-појасниот EQ, тој овозможува уште поголемо приспособување и нуди совршено аудиодоживување во автомобилот.

()
  • XAV-AX4050

    НОВО


Слика од човек кој вози кабриолет со голема брзина на пат со три ленти, со XAV-AX4050 во контролната табла

Подобри опции за поврзување и приспособување на звукот

Запознајте се со нашиот медиумски приемник XAV-AX4050 со DAB-радио, опции за безжично поврзување со паметни телефони, нов графички кориснички интерфејс и DSP за максимално приспособување на звукот.
Слика од XAV-AX4050 во контролна табла што прикажува часовник и неколку копчиња на екранот

Анти-рефлективен и елегантен екран на допир

Анти-рефлективниот екран на допир од 6,95 инчи (17,6 см) и прегледниот интерфејс овозможуваат стилско и ефикасно ракување.

DAB-радио со подобар интерфејс

Уживајте во омилените станици со дигиталното радио DAB/DAB+ и добијте квалитетна музика и забава без пречки. Новодизајнираниот кориснички интерфејс нуди слајд шоу со слика од албумот или информации за програмата, во зависност од земјата или регионот.
Слика од XAV-AX4050 во контролна табла со интерфејс за DAB-радио на екранот

Прилагодување на звукот

Вградениот DSP нуди обработка на звук и порамнување на времето - дури до 1 см за секој од петте канали (четири звучници и сабвуфер преку излез за предзасилувач). 14-појасниот EQ овозможува прилагодување на звукот според вашата музика или желба. Заедно со свртницата со три зони, може да добиете совршен баланс помеѓу предните и задните звучници и сабвуферите.

Слика од црн правоаголник со две дијагонални бели линии во горниот десен агол и долниот лев агол

Анти-рефлективен екран на допир со функција за брзо активирање

Слика со икона за крива линија

Компатибилност со LDAC™

Слика со икона за графички еквалајзер

ПОРАМНУВАЊЕ НА ВРЕМЕТО И 14-ПОЈАСЕН EQ ЗА СОВРШЕНО ПРИСПОСОБУВАЊЕ НА ЗВУКОТ 

Слика со икона од звучник

Составете сопствен систем со 3-те излези за предзасилувач

Слика со икона од симболот за USB

USB Type-C® за напојување со 5 V / 3 A

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.