Галантерија за фотоапарати

Галантерија за фотоапарати

Галантерија за фотоапарати

Блицот со GN46 поддржува најнови технологии за фотоапарати

Овој компактен блиц со голема моќ GN46 нуди нивоа на софистицираност и комуникација со фотоапарати какви што може да понуди само Sony, а се одликува со сигурен блиц при брзо континуирано фотографирање и синхронизација при брзина на бленда до 1/400 сек.. Извонредна издржливост, интуитивно ракување преку фотоапарат, флексибилно прилагодување на аголот на одбивање и безжична комуникација со радиосигнали за врвна контрола и разновидни опции.

()
  • HVL-F46RM

    НОВО


Практичен блиц GN460 со безжична радиоконтрола

Слика на која се објаснува како оригиналниот блиц од Sony остварува интелигентна комуникација со куќиште на фотоапарат α
[1] Процесор на блицот [2] Приклучок за повеќе интерфејси [3] Сензор за слика [4] Процесор за слика

Интелигентна комуникација со новите фотоапарати α

α Lighting System еволуираше паралелно со фотоапаратите α за да им обезбеди оптимално осветлување на креаторите за најразлични потреби. Интеграцијата што е можна само со оригинални производи од Sony овозможува комуникација со компатибилни фотоапарати за сигурна и прецизна контрола на осветлувањето.

Слика од жена која позира, со зграда во заднина Слика од жена која позира, со зграда во заднина

Интелигентната комуникација максимално го подобрува квалитетот на сликата

Слика од жена која држи фотоапарат пред неа Слика од жена која држи фотоапарат пред неа

Интелигентната комуникација ја зголемува брзината

Слика од површината во која блицот може да се постави под агол Слика од површината во која блицот може да се постави под агол

Интелигентната комуникација го подобрува ракувањето

Слика од металниот приклучок со цврста странична рамка под блицот Слика од металниот приклучок со цврста странична рамка под блицот

Поголема сигурност и подобро ракување

Број на водич 46

Функција за безжична контрола. Радиосигнали: 5 групи, 14 кан.

Димензии (Ш x В x Д): Прибл. 69,4 x 114,7 x 88,9 мм (прибл. 2 3/4 × 4 5/8 × 3 1/2 инчи)

Тежина: Прибл. 308гр. (10,9 oz) (без батерии)

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.