Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Видеозапис во 8K-резолуција | Alpha 7R V | Sony | α

Лого Alpha

 

Лого 8K

 

Текстови „Видео“ и „Снимено со α7R V“

 

Текст „FE 24-70 мм F2,8 GM II, F3,5“ прикажан во долниот лев агол на широкоаголна снимка од облаци по зајдисонце

Текст „FE 16-35 мм F2,8 GM, F4“ прикажан во долниот лев агол на широкоаголна снимка од планински терен со ниски облаци

Текст „FE 24-70 мм F2,8 GM II, F5,6“ прикажан во долниот лев агол на широкоаголна снимка од планински терен опкружен со ниски облаци

Текст „FE 90 мм F2,8 Macro G OSS, F7,1“ прикажан во долниот лев агол на снимка одблиску од бел цвет со силни ефекти на дефокусирање во заднина и мали ефекти на дефокусирање во преден план

Текст „FE 70-200 мм F2,8 GM OSS II, F2,8“ прикажан во долниот лев агол на снимка одблиску од розов цвет со силни ефекти на дефокусирање во преден план и во заднина; потоа се прикажува снимка од зеленило со умерени ефекти на дефокусирање во преден план и во заднина

Текст “FE 70-200 мм F2,8 GM OSS II, F8“ прикажан во долниот лев агол на широкоаголна снимка од мали ридови, со фокус врз тревата во преден план и мали ефекти на дефокусирање во заднина

Текст „FE 70-200 мм F2,8 GM OSS II, F5,6“ прикажан во долниот лев агол на широкоаголна снимка од мали ридови со подвижни сенки од облаци

Текст „FE 16-35 мм F2,8 GM, F6,3“ прикажан во долниот лев агол на широкоаголна снимка од мали ридови со темни облаци во далечина

Текст „FE 70-200 мм F2,8 GM OSS II, F16“ прикажан во долниот лев агол на снимка одблиску од мамка за рибарење со силни ефекти на дефокусирање во заднина

Текст „FE 90 мм F2,8 Macro G OSS, F4,5“ прикажан во долниот лев агол на снимка од мамци за рибарење ставени на дрво, со умерени ефекти на дефокусирање во преден план и во заднина

Текст „FE 50 мм F1,2 GM, F10“ прикажан во долниот лев агол на снимка од мамци за рибарење во различни бои, наредени на бела површина

Текст „FE 70-200 мм F2,8 GM OSS II, F9“ прикажан во долниот лев агол на снимка одблиску од мамци за рибарење во кутија, со силни кружни ефекти на дефокусирање во заднина

Текст „FE 100-400 мм F4,5-5,6 GM OSS, F5,6“ прикажан во долниот лев агол на снимка од рибарски конец врз водена површина

Текст „FE 100-400 мм F4,5-5,6 GM OSS, F6,3“ прикажан во долниот лев агол на снимка одблиску од рибар кој фрла рибарски конец врз водена површина

Текст „FE 12-24 мм F2,8 GM, F5“ прикажан во долниот лев агол на широкоаголна снимка од рибар кој фрла рибарски конец

 

Текст „FE 100-400 мм F4,5-5,6 GM OSS, F8“ прикажан во долниот лев агол на снимка одблиску од жаба камуфлирана до зелен лист со силни ефекти на дефокусирање во заднина

Текст „FE 100-400 мм F4,5-5,6 GM OSS, F6,3“ прикажан во долниот лев агол на снимка одблиску од вилинско коњче врз кое преминува фокусот

Текст „FE 24-70 мм F2,8 GM II, F3,5“ прикажан во долниот лев агол на снимка одблиску од мов и трева на карпа, со река во заднина со ефекти на дефокусирање

Текст „FE 70-200 мм F2,8 GM OSS II, F5“ прикажан во долниот лев агол на снимка со средна фокусна должина од водопад со мали ефекти на дефокусирање

Текст „FE 24-70 мм F2,8 GM II, F10“ прикажан во долниот лев агол на широкоаголна снимка од река со водопади

Текст „FE 70-200 мм F2,8 GM OSS II, F2,8“ прикажан во долниот лев агол на снимка одблиску од листови и пупки со силни ефекти на дефокусирање во преден план и во заднина; потоа се прикажува поширока снимка од шума со мов, со фокус на средна оддалеченост и мали ефекти на дефокусирање во преден план и во заднина

Текст „FE 24 мм F1,4 GM, F2,8“ прикажан во долниот лев агол на широкоаголна снимка од шума со мов и мали ефекти на дефокусирање

Текст „FE 100-400 мм F4,5-5,6 GM OSS, F10“ прикажан во долниот лев агол на снимка одблиску од инсект што оди по стебла на цветови

Текст „FE 70-200 мм F2,8 GM OSS II, F2,8“ прикажан во долниот лев агол на снимка одблиску од глуварче со силни ефекти на дефокусирање во заднина

Текст „FE 70-200 мм F2,8 GM OSS II, F4“ прикажан во долниот лев агол на снимка одблиску од мокар виолетов цвет во трева, со силни ефекти на дефокусирање во преден план и во заднина

Текст „FE 70-200 мм F2,8 GM OSS II, F2,8“ силни ефекти на дефокусирање во заднина на снимка одблиску од две розови цвеќиња со силни ефекти на дефокусирање во заднина

Текст „FE 70-200 мм F2,8 GM OSS II, F3,2“ прикажан во долниот лев агол на снимка одблиску од розов цвет со жолто јадро, со силни ефекти на дефокусирање во заднина

Текст „FE 70-200 мм F2,8 GM OSS II, F9“ прикажан во долниот лев агол на широкоаголна снимка од класје ориз со фокус во преден план и мали ефекти на дефокусирање во заднина; потоа се прикажува одзумирана верзија од истата снимка

Текст „FE 12-24 мм F2,8 GM, F8“ прикажан во долниот лев агол на широкоаголна снимка од терасесто аранжирани оризови полиња

Текст „FE 12-24 мм F2,8 GM, F5,6“ прикажан во долниот лев агол на широкоаголна снимка со приказ нагоре кон бамбусови дрва

Текст „FE 70-200 мм F2,8 GM OSS II, F7,1“ прикажан во долниот лев агол на широкоаголна снимка од шума со мали ефекти на дефокусирање

Текст „FE 24-70 мм F2,8 GM II, F5,6“ прикажан во долниот лев агол на широкоаголна снимка од планински терен со ниски и темни облаци

 

Лого SONY