Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи
Компактен фотоапарат за целосна слика Alpha 7C

ILCE-7C/ILCE-7CL

НОВО
ALPHA

Компактна големина, целосна слика

Во комбинација со објективот FE 28-60 мм F4-5,6, α7C нуди беспрекорен квалитет низ целосна слика со најмалиот и најлесен систем на фотоапарат и објектив. Со компактна големина, но со високи перформанси за квалитет на сликата, AF и брзина, тој навистина е сестран и подготвен да ја зголеми вашата креативност, каде и да сте.

Достапен е нов софтвер.
Погледнете повеќе детали.
()
Боја :
 • 1 Сребрена
 • 2 Црна
 • ILCE-7C/ILCE-7CL

  ILCE-7C

  Само куќиште
  • 1
  • 2
  НОВО
 • ILCE-7C/ILCE-7CL

  ILCE-7CL

  Куќиште + објектив за зумирање од 28-60 мм
  • 1
  • 2
  НОВО


Целосно искажете го вашиот стил

Моќни перформанси и извонреден квалитет на сликата

И покрај компактната големина на куќиштето на фотоапаратот, кое е најмало и најлесно на светот, α7C нуди извонреден квалитет на сликата за фотографиите и видеоснимките, каков што може да се очекува од фотоапарат за целосна слика. Брзиот, широк и стабилен AF, неверојатно брзото континуирано фотографирање и практичниот LCD-екран со променлив агол ви овозможуваат да ги доловите случувањата во секој момент. 

Слика од дестинација на врската Слика од дестинација на врската

Компактност за целосна слика

Слика од дестинација на врската Слика од дестинација на врската

Уникатни, целосни слики

Слика од дестинација на врската Слика од дестинација на врската

Технологијата во служба на сликата

Слика од дестинација на врската Слика од дестинација на врската

Снимање видео со простор за креативност

Слика од дестинација на врската Слика од дестинација на врската

Дизајн што овозможува оптимална практичност

Најмалиот и најлесниот компактен фотоапарат во светот, со беспрекорни перформанси во формат за целосна слика

Обработка на слика со моќниот BIONZ X™ за спектакуларен квалитет на сликите

Напредни функции и перформанси за AF

Видеоснимки со 4K-резолуција и многубројни функции за креативно снимање

Ракување и сигурност за удобно и стабилно снимање

ДИМЕНЗИИ

Слика од α7C
A: 71,1 мм (2 7/8 инчи) / B: 124,0 мм (5 инчи) / C: 59,7 мм (2 3/8 инчи)

КОМПОНЕНТИ