USB DAC ЗАСИЛУВАЧ ЗА СЛУШАЛКИ

Уживајте во звук како од студио со поврзување на овој пренослив засилувач за слушалки

PHA1EU.CE7

Пренослив засилувач за слушалки со DAC, компатибилност со звук со висока резолуција и батерија која трае до 6 часа

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница