Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®
Слика од Пренослив безжичен звучник со BLUETOOTH®

Спецификации и функции

И покрај неговата компактна големина, овој пренослив безжичен звучник создава моќен звук со неверојатна длабочина благодарение на технологијата EXTRA BASS.
  • EXTRA BASS за длабок и моќен звук

  • Слушање со еден допир преку NFC и Bluetooth®

  • Траење на батеријата до 24 часа

  • Отпорност на вода за безгрижно користење

  • Компактен пренослив дизајн

Вид на звучникот
2-кан. звучници + 2 пасивни радијатори
Димензии на звучник
Прибл. 48 мм во дијаметар
Траење на батеријата
24 часа
Влезни и излезни приклучоци
Влезен мини стерео приклучок
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат