Слика од Пренослив звучник XB01 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB01 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB01 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB01 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB01 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB01 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB01 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB01 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Слика од Пренослив звучник XB01 со EXTRA BASS™ и BLUETOOTH®
Спецификации и функции
Носете ги вашите мелодии насекаде со SRS-XB01. Звучникот е лесен за носење и нуди длабок и моќен звук.
  • EXTRA BASS за длабок и моќен звук

  • Компактен и пренослив дизајн

  • Траење на батеријата до 6 часа

  • Отпорност на вода за безгрижно користење

  • Лента во усогласена боја за да одговара на вашиот звучник

Вид на звучникот
целосен опсег
Димензии на звучник
Моно звучник: 37,5 мм
Траење на батеријата
Прибл. 6 часа
Влезни и излезни приклучоци
Мини стерео приклучок (влез)

Што има во пакетот

Микро USB кабел, Ременче

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина