ПРЕНОСЛИВ ЗВУЧНИК HG1 H.EAR GO СО BLUETOOTH®

Стилски и компактен безжичен звучник со звук со висока резолуција

SRSHG1R.EU8

Безжичен звучник со звук со висока резолуција, Bluetooth® со NFC со еден допир и EXTRA BASS™

Боја

Румено црвена боја

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница