Изберете го вашиот модел

WALKMAN® WS610 ОД СЕРИЈА WS

Слушајте. Вежбајте.

NWZWS613G.CEW

Водоотпорен сè во едно Walkman® со простор за складирање до 4 GB, NFC, Bluetooth®, SoundMix и далечински управувач

Боја

Зелена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница