Слика од Видео Walkman
Слика од Видео Walkman
Слика од Видео Walkman
Слика од Видео Walkman
Музика и видео додека патувате

Со серијата E380, вие ќе можете да ја понесете музиката насекаде со вас, без компромитирање на квалитетот. Овој WALKMAN® MP3/видео плеер располага со Clear Audio технологии кои обезбедуваат постојана јасност и богат звук за вашата музика. Компактниот дизајн е совршен за вашиот џеб, со меморија до 16GB и репродукција на музика од 30 часови.

Јасна музика и ништо друго

ClearAudio технологиите овозможуваат репродукција на остриот стерео звук од оригиналниот извор. Се постигнува намалено истекување на звукот, громогласен бас и постојана јачина на звукот помеѓу песните.

Clear Audio технологии
Clear Stereo

Се спречува "истекувањето" на аудио сигналот од еден канал во друг.

Clear Bass

Автоматската контрола на нивото обезбедува богат бас без изобличување.

Динамички нормализатор

Се изедначува нивото на јачина на звукот помеѓу песните за да се минимизираат непријатните промени.

Еквалајзер со 5 појаси
Поставувања кои ќе одговараат на вашите песни

Вашата музика слушајте ја во најдоброто издание со помош на еквалајзерот со 5 појаси. Ќе можете да го поставите квалитетот на звукот во зависност од музичкиот жанр, со две зададени комбинации на параметри за сопствени аудио ефекти.

Едноставно префрлување
Едноставно префрлување

Прикачете го вашиот WALKMAN® преку USB на PC или Mac и располагајте со целата ваша музика од едно место. Едноставно копирајте песни со повлекување од Windows® или iTunes.

Дизајн за употреба кога сте во движење

Ергономски облик за лесно користење кога сте во движење

Со тежина од 50гр. и дебелина помала од 1см, моделите од серијата E380 се лесни и компактни – идеални за носење во џеб. Изберете една од четирите бои во зависност од вашиот стил.

Репродукција на музика до 30 часа
За подолготрајна музика

Уживајте во репродукција на музика до 30 часа со едно полнење на батеријата.

Меморија до 16GB
Целата ваша музика

Слушајте ги сите омилени песни со меморија до 16GB.

Спецификации

  • Clear Audio технологии

  • Динамички нормализатор

  • Еквалајзер со 5 појаси

  • едноставно префрлување со повлекување

  • Репродукција на музика од 30 часа

Големина на меморија
До 4GB, 8GB
Големина на екранот (инчи)
1,77" (4,5 см)
Резолуција на екран
128x160 (QQVGA)
ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА - КОНТИНУИРАНА РЕПРОДУКЦИЈА НА МУЗИКА (АПЛИКАЦИЈА W.MUSIC)
30 часа
Тежина
52 гр.
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина