Слика од Walkman® WS620 од серија WS
Слика од Walkman® WS620 од серија WS
Слика од Walkman® WS620 од серија WS
Слика од Walkman® WS620 од серија WS
Слика од Walkman® WS620 од серија WS
Слика од Walkman® WS620 од серија WS
Слика од Walkman® WS620 од серија WS
Слика од Walkman® WS620 од серија WS
Создадена за екстремни услови

Слушајте музика независно што спортувате. Спортскиот Walkman NW-WS620 може да се користи на отворено и е отпорен на најлошите временски услови. Тој нуди и едноставно поврзување преку Bluetooth® и впарување преку NFC™ со еден допир за полесно вежбање.

Слушајте на секаков терен

Без разлика каде се наоѓате и што правите, нашиот висококвалитетен Walkman со отпорност на лоши временски услови нема да ве изневери.

Икона за водоотпорност
Отпорност на солена вода

NW-WS620 е отпорен на солена вода на длабочина до 2 метри и може да издржи под вода најмногу 30 минути, поради што е совршен за пливање и водени спортови.   

Икона за отпорност на прав
Отпорност на прав

Без оглед дали спортувате на песок или трчате по плажа, нашиот издржлив Walkman е отпорен на мали честички.

Икона за отпорност на температура
Подготвен за екстремни услови

Ако планинарите, NW-WS620 ќе ви биде совршен придружник бидејќи издржува екстремни температури од -5°C до 45°C.

Долготрајна удобност

NW-WS620 е тенок, лесен и удобен, практичен е за носење, има ергономски дизајн и не се поместува независно што спортувате.

Долготрајна енергија

Добијте батерија што трае 12 часа. Или, пак, ако се брзате, со полнење од три минути ќе добиете време на слушање од 60 минути.

Слобода за проследување

Дали сакате да ја менувате стандардната листа за репродукција за вежбање? Проследувајте музика или други формати на звук од паметниот телефон безжично преку Bluetooth®.

Слика од Walkman NW-Ws620 и паметен телефон
Компатибилност со паметни телефони

Проследувајте од паметниот телефон преку Bluetooth® со едноставно впарување преку NFC™ со еден допир.

Приказ одблиску на далечинскиот управувач на Walkman NW-WS620
Далечинска контрола преку Bluetooth®

Примајте повици и менувајте песни преку компактниот далечински управувач што е отпорен на прскање. Прикачете го на прстот или зглобот за лесна контрола на звукот.

Спецификации и функции

Спортскиот Walkman NW-WS620 е цврст и издржлив и е создаден за користење на отворено. Тој е совршен за секакви терени, отпорен е на солена вода и прав, тенок е и удобен за носење. Благодарение на технологиите Bluetooth® и NFC за безжично проследување, меморијата за складирање листи за репродукција од 16 GB, батеријата со брзо полнење и далечинската контрола преку Bluetooth®, тој е совршен придружник за спортување.
  • Отпорност на (солена) вода за безгрижно користење

  • Може да се користат на температура од -5°C до 45°C

  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC™ со еден допир

  • Режим за амбиентален звук

  • Брзо полнење од 3 минути за репродукција од 60 минути

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина