Серија NW-WS410

Неверојатна издржливост

Дури и во лоши услови, спортскиот Walkman® NW-WS410 ќе остане со вас до крај. Тој е отпорен на надворешните елементи и претставува најдобар партнер за вежбање.

Музика без граници

Бидете подготвени за вежбање во секакви услови и временски услови – исто како NW-WS410. Без разлика дали пливате на отворено или удирате во тешката вреќа, не дозволувајте ништо да ви пречи.

Подготвен за сите природни елементи
Подготвен за океанот
Подготвен за океанот

Водоотпорен на длабочина до 2 метра – дури и во солена вода.

Подготвен за прав и нечистотии
Подготвен за прав и нечистотии

Изолираниот дизајн нуди заштита од песок, прав и нечистотии.

Подготвен за екстремни услови
Подготвен за екстремни услови

Може да се користи на температури од -5°C до 45°C.

Спецификации и функции

Дури и во лоши услови, спортскиот Walkman® NW-WS410 ќе остане со вас до крај. Тој е отпорен на надворешните елементи и претставува најдобар партнер за вежбање.
  • Капацитет за складирање од 4GB, 8GB

  • Отпорност на (солена) вода за безгрижно користење

  • Може да се користат на температура од -5°C до 45°C

  • Траење на батеријата до 12 часа

  • Режим за амбиентален звук

ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА - КОНТИНУИРАНА РЕПРОДУКЦИЈА НА МУЗИКА (АПЛИКАЦИЈА W.MUSIC)
Linear PCM (1411 kbps) Вклучен режим за амбиентален звук: 7 часа (прибл.), Исклучен режим за амбиентален звук: 10 часа (прибл.), MP3 (128 kbps) Вклучен режим за амбиентален звук: 8 часа (прибл.), Исклучен режим за амбиентален звук: 12 часа (прибл.)
Тежина
32 гр.
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина