Изберете го вашиот модел

WALKMAN® A50 ОД СЕРИЈА A

Дигитален музички плеер што одговара на вашиот стил, нуди висококвалитетен звук, панел на допир со практичен интерфејс и врвен дизајн.

NWA55LR.CEW

Стилски и пренослив дигитален музички плеер со компатибилност за звук со висока резолуција, нов DSEE HX, поврзување преку Bluetooth® и LDAC.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница