Изберете го вашиот модел

A100 WALKMAN® ОД СЕРИЈА A

Дефинирајте го вашиот стил со врвен дизајн во разни бои и висококвалитетен звук.

NWA105G.CEW

Стилски и пренослив дигитален медиумски плеер со звук со висока резолуција, дигитален засилувач S-Master HX, технологија за подобрување DSEE HX и компатибилност со Wi-Fi за директно преземање и проследување.

Боја

Сиво-зелена боја

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница