Слика од Linear PCM диктафон A10 од серија А
Слика од Linear PCM диктафон A10 од серија А
Слика од Linear PCM диктафон A10 од серија А
Слика од Linear PCM диктафон A10 од серија А
Слика од Linear PCM диктафон A10 од серија А
Слика од Linear PCM диктафон A10 од серија А
Слика од Linear PCM диктафон A10 од серија А
Слика од Linear PCM диктафон A10 од серија А
Спецификации и функции
Снимањето звук со професионален квалитет никогаш не било полесно. Контролирајте го диктафонот преку вашиот паметен телефон и автоматски снимајте со оптимални нивоа на кристално чист звук со висока резолуција.
  • Прилагодливи микрофони за разновидни ситуации на снимање

  • Мал и лесен дизајн

  • Безжична репродукција - Слушајте ги вашите снимки преку BLUETOOTH®-слушалки или звучници

  • Контролирајте го снимањето и прилагодувајте ги поставките преку BLUETOOTH®-врската со апликацијата на вашиот паметен телефон

  • Снимајте звук со висока резолуција и врвен квалитет

Вградена меморија
16 GB
Време на снимање LPCM 96,1kHz,24 б.
6 часа 35 мин.
Батер. за снимање LPCM 96,1kHz,24б.
Прибл. 15 часа
Влезни и излезни приклучоци
Приклучок за микрофон/надворешен влез (мини стерео приклучок) приклучок за слушалки (мини стерео приклучок) USB-приклучок (Type-A) отвор за microSD мемориска картичка компатибилна со High-Speed USB
Тежина
Прибл. 82 гр.

Што има во пакетот

PC апликативен софтвер, (Sound Organizer 2/Складиран во вградената меморија),, Заштита од ветер,, Торба за носење

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина