Слика од Моно дигитален диктафон
Слика од Моно дигитален диктафон
Слика од Моно дигитален диктафон
Слика од Моно дигитален диктафон
Спецификации
  • Снимајте јасен звук во MP3 формат кој нуди разни опции

  • Репродукција преку вградениот звучник од 300mW

  • Максимално траење на батеријата од 45 часа (MP3 8kbps) или 30 часа (HVXC 2kbps)

  • Меморијата од 4GB ви овозможува да складирате до 1043 ч. (MP3 8kbps)

  • Напојување со 2x AAA батерии (вклучени)

Вградена меморија
4GB
Макс. време на снимање MP3 128kbps
65 ч. 10 мин.
Батерија за снимање на MP3 128kbps
28 ч.
Влезни и излезни приклучоци
Приклучок за слушалки, влез за микрофон
Тежина
72 гр.

Што има во пакетот

Сува батерија x2, Кратко упатство за почеток

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина