Живот во движење

Снимајте со неверојатни детали и веднаш потоа споделете ги снимките со семејството и пријателите. Никогаш нема да го пропуштите доживувањето на посебните моменти и истовремено ќе ги снимите за иднината.

Снимање кое одговара на секој стил

За сите љубители на природата, трагачи по возбуди, родители, сниматели на музички видеозаписи или аматери, ви нудиме иновативна видеокамера за да ви ја овозможиме одличната снимка која сте ја замислиле.

Handycam® видеокамера од Sony

Нова семејна традиција

Снимајте значајни настани во 4K или Full HD и уживајте во нив веднаш со вградениот проектор. Снимајте видеозаписи без заматување- дури и при движење-со балансираниот оптички SteadyShot.

Акциона видеокамера од Sony

Исти достигнувања. Подобри видео снимки.

Понесете ја акционата камера и подгответе се за авантура. Нејзиното компактно куќиште отпорно на прскање е наменето за секоја средина и ви нуди врвен квалитет на слика, намалување на заматувањето и стерео звук.

Професионална видеокамера од Sony

Пронајдете го креативниот снимател во вас

Со опцијата за заменливи објективи, 4K или Full HD снимање, како и рачните контроли, ова се видеокамери за сериозни режисери во движење.

ЗА СОПСТВЕНИЦИ