СПОРТСКИ БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ WF-SP900

Водоотпорните слушалките WF-SP900 со рејтинг IP65/IP68 ви нудат сè што ви е потребно за да се надминете себеси. Потполно безжичен дизајн и вградена меморија од 4 GB.

WFSP900Y.CE7

Потполно безжични спортски слушалки отпорни на солена вода со вградена меморија од 4 GB.

Боја

Жолта

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница