Големина и тежина

Тежина
Прибл. 6,8 гр. (слушалки) / прибл. 70 гр. (торбичка за полнење)

Општи карактеристики

Вид на слушалки
Затворени динамички
Звучник
6 мм (тип на купола)
Магнет 
Неодимиум
Фреквентен одзив(комуникација преку Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz)
Влез(ови)
Не
NFC
Да (торбичка)
DSEE HX
Не
S-Master HX
Не
Пасивно функционирање
Не

Батерија

Време на полнење на батеријата
Прибл. 1,5 часа
Метод за полнење на батеријата
Полнење преку USB (со торбичката)
Траење на батеријата(континуирано време за репродукција на музика)
Макс. 3 часа (вклучен NC) / макс. 3 часа (исклучен NC)
Траење на батеријата(време на мирување)
Макс. 8 часа (вклучен NC) / макс. 35 часа (исклучен NC)

Bluetooth® спецификации

Верзија на Bluetooth®
Верзија 4.1
Ефективен опсег
Прибл. опсег на видливост 30ft (10м)
Фреквентен опсег
2,4GHz фреквентен појас
Профил
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Поддржан(и) аудио формат(и)
SBC, AAC
Поддршка за заштита на содржини
SCMS-T

Поништување на шумот

Преклопник ON/OFF (вклучување/исклучување) за поништување на шумот
Да
Автоматско AI поништување на шум
Не
Личен оптимизатор за поништување на шум
Не
Оптимизирање на атмосферскиот притисок
Не
Режим за амбиентален звук
Да
Брзо внимание
Не

Торбичка за полнење

Време на полнење на батеријата
Прибл. 2 часа за полнење на торбичката / прибл. 3 часа за полнење на торбичката со слушалките
Тежина
Прибл. 70гр.
Димензии
Прибл. 103,0 x 42,6 x 24,5 мм

Опции на бои

goldblack

Што има во пакетот

  • Торбичка за носење: Торбичка за полнење
  • USB кабел: 1
  • Ушни влошки: Долги хибридни силиконски гумени ушни влошки (SS, S, M, L X2), потпори за поставување (M, L X2), ушни влошки со тројна удобност (S, M, L X2)
Placeholder

Функции

Слика од Безжични слушалки со поништување на шум 1000X

Без кабли 

Само вашата музика, без кабли што пречат. 

Слика од Безжични слушалки со поништување на шум 1000X

Отстранете го шумот и каблите

Слушајте без кабли и несакан шум во заднина со поништувањето на шум што е водечко во индустријата. 

Слика од Безжични слушалки со поништување на шум 1000X

Компактен и минималистички дизајн 

Носете ги дискретно и удобно во вашите уши во текот на целиот ден. 

Слика од Безжични слушалки со поништување на шум 1000X

Мали димензии, совршено јасен звук

Во слушалките е вграден мал звучник од 6 мм за јасен звук.  

Слика од Безжични слушалки со поништување на шум 1000X

Создадени да не се поместуваат и за репродукција

Ергономскиот прицврстувач за уши спречува поместување на слушалките, а внатрешната антена и потпората за поставување овозможуваат силен сигнал за непрекинато проследување.

Слика од Безжични слушалки со поништување на шум 1000X

Паметното слушање со приспособлива контрола на звук се прилагодува кон тоа што го правите

Паметното слушање со приспособлива контрола на звук автоматски открива дали патувате, пешачите или чекате, па според тоа ги прилагодува поставките за амбиентален звук. Прилагодете ги по ваша желба со апликацијата Sony I Headphones Connect. 

Слика од Безжични слушалки со поништување на шум 1000X

Прилагодете го звукот по ваша желба 

SENSE ENGINE™ ви овозможува да ја вклучувате и исклучувате вашата музика со еден допир. 

Слика од Безжични слушалки со поништување на шум 1000X

Sony I Headphones Connect за Android 

Преземете ја апликацијата за Android за да користите паметно слушање со приспособлива контрола на звук, да ги контролирате поставките за амбиентален звук и да ги прилагодувате нивоата на звукот преку еквалајзерот.

Слика од Безжични слушалки со поништување на шум 1000X

Sony I Headphones Connect за iOS

Преземете ја апликацијата за iOS за да користите паметно слушање со приспособлива контрола на звук, да ги контролирате поставките за амбиентален звук и да ги прилагодувате нивоата на звукот преку еквалајзерот.

Слика од Безжични слушалки со поништување на шум 1000X

Амбиентален звук

Вклучете го нормалниот режим за да ги слушате сите неопходни звуци од опкружувањето. Вклучете го режимот за глас за да не ги пропуштите соопштенијата.

Слика од Безжични слушалки со поништување на шум 1000X

Еквилајзер

Пронајдете ја совршената боја на звукот за сите песни во однапред поставените параметри што лесно може да ги прилагодите по ваша желба со апликацијата Sony | Headphones Connect. Достапна од октомври 2017 година. 

Слика од Безжични слушалки со поништување на шум 1000X

Едноставни разговори без користење на рацете

Разговарајте слободно со лесното воспоставување повици без користење на рацете. Не треба да го земате телефонот: разговарајте само со допир.

Слика од Безжични слушалки со поништување на шум 1000X

Торба за носење и полнење 

Не грижете се за издржливоста на батеријата, туку ставете ги слушалките во торбата за носење и полнете ги во движење. 

Автоматско вклучување / автоматско исклучување

Се вклучуваат и исклучуваат автоматски за да заштедат батерија кога не се употребуваат.

Слика од Безжични слушалки со поништување на шум 1000X

Траење на батеријата до 9 часа 

Батеријата трае 9 часа, со репродукција на музика до 3 часа и користење до 9 часа со торбата за носење со можност за полнење.