WF-1000X

Без кабли, без шум, без нервози

Нема кабли, нема проблеми - само поништување на шум што е водечко во индустријата и прилагодено според вашето опкружување со минималистички дизајн и паметни функции.

Попаметно поништување на шум

Паметното поништување на шум штотуку стана помало. WF-1000X се поставува сигурно и удобно во вашите уши и го елиминира шумот.

Без кабли

Само вашата музика, без кабли што пречат.

Компактен дизајн, јасен звук, удобно вметнување

Одличен звук од мал звучник од 6 мм во компактни слушалки што се вметнуваат удобно и сигурно во вашите уши. 

Решете ги проблемите кај WF-1000X

Ако звукот се прекинува или нема звук од десниот звучник на слушалките со микрофон, кликнете на линкот подолу за да го решите проблемот со звукот. 

Ажурирање на фирмверот за WF-1000X

Кликнете на копчето подолу за да го ажурирате фирмверот на вашите безжични слушалки WF-1000X на брз и едноставен начин.

Паметното слушање со приспособлива контрола на звук се прилагодува кон тоа што го правите

Паметното слушање со приспособлива контрола на звук автоматски открива дали патувате, пешачите или чекате, па според тоа ги прилагодува поставките за амбиентален звук. Прилагодете ги по ваша желба со апликацијата Sony I Headphones Connect. 

Паметно слушање со WF-1000X
Патување

Патувајте без прекини и уживајте во музиката без шум во заднина.  

Паметно слушање со WF-1000X
Пеш

Бидете свесни за сè што ве опкружува, од улиците до канцеларијата, а притоа уживајте во музика. 

Паметно слушање со WF-1000X
Чекање

Слушајте важни соопштенија додека чекате, со помалку шум во заднина.  

Лого за SENSE ENGINE™
Прилагодете го звукот по ваша желба  

SENSE ENGINE™ ви овозможува да ја вклучувате и исклучувате вашата музика со еден допир.

Sony I Лого за Headphones Connect
Sony | Headphones Connect

Преземете ја апликацијата за да користите паметно слушање со приспособлива контрола на звук, да ги контролирате поставките за амбиентален звук и да ги прилагодувате нивоата на звукот преку еквалајзерот.

Имајте контрола врз содржините што ги слушате
WF-1000X со нормален амбиентален звук
Амбиентален звук

Вклучете го нормалниот режим за да ги слушате сите неопходни звуци од опкружувањето. Вклучете го режимот за глас за да не ги пропуштите соопштенијата.

WF-1000X со еквалајзер
Еквилајзер

Пронајдете ја совршената боја на звукот за сите песни во однапред поставените параметри што лесно може да ги прилагодите по ваша желба со апликацијата Sony | Headphones Connect. Достапна од октомври 2017 година.

Бидете попаметни со гласовниот помошник

Управувајте со дневните обврски разговарајќи со помошникот. Забавувајте се, поврзете се со пријателите, добивајте информации, слушајте музика и известувања, поставувајте потсетници и многу повеќе.

Едноставни разговори без користење на рацете

Разговарајте слободно со лесното воспоставување повици без користење на рацете. Оставете го телефонот и разговарајте со едно притиснување.

Паметно напојување, полнете во движење

Не останувајте без енергија, каде и да сте. Автоматското вклучување/исклучување го запира празнењето на батеријата со можноста за паметно полнење во торбата за носење.

Торба за полнење на WF-1000X
Торба за носење и полнење

Не грижете се за издржливоста на батеријата, туку ставете ги слушалките во торбата за носење и полнете ги во движење.

WF-1000X со икона за батерија што трае 9 часа
Траење на батеријата до 9 часа

Добијте батерија што трае 9 ч. (со кутија за полнење), репродукција на музика до 3 ч. со 1 полнење (15 мин. полнење за 70 мин. слушање).

Погледнете ги слушалките во пракса

Погледнете ги нашите две видеоснимки што објаснуваат како да ги поставите и да извлечете максимум од WF-1000X

Спецификации и функции

Компактно поништување на шум. Минимални слушалки за во уво што нудат безжична слобода преку проследување со BLUETOOTH®, паметно слушање со паметни автоматски поставки и полнење во движење.
  • Дигиталното поништување на шумот ви овозможува да слушате без пречки

  • Безжично слушање со непрекинато проследување преку BLUETOOTH®

  • Минимален дизајн што се вметнува сигурно во вашите уши

  • Паметното слушање со приспособлива контрола на звук го прилагодува звукот автоматски според вашата активност

  • Со режимот за амбиентален звук ќе ги слушате неопходните звуци од опкружувањето

ЗВУЧНИК
6 мм (тип на купола)
S-Master HX
Не
DSEE HX
Не
ВЛЕЗ(ОВИ)
Не
ФРЕКВЕНТЕН ОДЗИВ (КОМУНИКАЦИЈА ПРЕКУ BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz)
ПАСИВНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ
Не
NFC
Да (торбичка)

Што има во пакетот

Торбичка за носење: Торбичка за полнење, USB кабел: 1, Ушни влошки: Долги хибридни силиконски гумени ушни влошки (SS, S, M, L X2), потпори за поставување (M, L X2), ушни влошки со тројна удобност (S, M, L X2)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Награди

Награди