Слика од Пасивни 3D очила TDG-500P
Слика од Пасивни 3D очила TDG-500P
Слика од Пасивни 3D очила TDG-500P
Слика од Пасивни 3D очила TDG-500P

Функции

3D кое отскокнува кон вас

Гледајте јасни и детални слики со реалистична длабочина, исто како 3D сликата која ја гледате во кино

Носете ги врз вашите очила

Овие пасивни 3D очила можете да ги ставите врз вашите очила кои секојдневно ги носите, ќе функионираат без проблем

Ќе заборавите дека ги носите

Овие очила со лесна рамка нема да ви пречат кога гледате долготрајни филмови

Современ, тенок изглед

Елегантната црна рамка ви нуди изглед сличен на стилски очила за сонце

Едноставно складирање

Практичниот дизајн на преклопување ќе ви овозможи да ги чувате на безбедно место кога не ги користите

Спецификации

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт