• Димензии (Ш x В x Д)

    8,9 x 17,4 x 4 см

   • Должина на кабел

    1,2 м

   • Магнет 

    Неодимиум

   • Капацитет

    100 mW (IEC)

   • Импеданса (оми)

    40 оми (1 KHz)

   • Приклучник

    Позлатен мини стерео приклучок во форма на L

   • Фреквентен одзив

    4 Hz-26.000 Hz

   • Звучник

    12 мм, динамички – тип на купола

   • Дијафрагма

    PET

   • Затворен вид

    ДА (затворен динамички вид)

   • Начин на носење

    Внатрешно поставување

   • Чувствителности (dB/mW)

    108 dB / mW