Слика од Слушалки за во уво MDR-XB70AP со EXTRA BASS™
Слика од Слушалки за во уво MDR-XB70AP со EXTRA BASS™
Слика од Слушалки за во уво MDR-XB70AP со EXTRA BASS™

Спецификации и функции

Овие слушалки се одликуваат со извонреден звук и наградуван дизајн. Достапни со завршна обработка во црна или златна боја, Стилските ушни влошки содржат моќни неодимиумски звучници од 12 мм и Powered Bass Duct технологија за извонредно длабоки ниски тонови, а алуминиумското куќиште е дизајнирано да обезбеди богат и динамичен звук низ целиот фреквентен опсег.
  • Далечински управувач и микрофон на кабелот, компатибилни со паметни телефони

  • Удобни силиконски ушни влошки за безбедно вметнување

  • Кабел во вид на Y со должина од 1,2м

  • Алуминиумско куќиште за богат и динамички звук

  • Powered Bass Duct++ за исклучително длабоки ниски тонови

Звучник
12 мм, динамички – тип на купола
Фреквентен одзив
4 Hz-26.000 Hz
Капацитет
100 mW (IEC)
Должина на кабел
1,2 м
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат