• USB1

    Да

   • Bluetooth®

    Да (iAP преку BT)

   • DVD

    Да

   • CD

    Да

   • TV

    Да (HDMI), (АУДИО ВЛЕЗ)

   • FM

    Да

   • Аудио влез 1

    Да

   • Излезна моќност на предни звучници

    2

   • Аналоген аудио влез

    1

   • Аналоген аудио излез

    1

   • HDMI® излез

    1

   • Влез за микрофон

    2 (еден приклучок за 6φ / гитара - МИКРОФОН 2 / ГИТАРА)

   • Композитен видео излез

    1

   • USB влез

    1

   • Функција за засилување на басот

    Mega Bass

   • Видео EQ

    ФИЛМ1 / ФИЛМ2 / ИГРИ / ДРАМА / ВЕСТИ

   • Режим FIESTA

    Да

   • Режим за фудбал

    ДА (ИСКЛУЧЕНО / ВКЛ. раскажување / ИСКЛ. раскажување)

   • Party Chain(жично)

    Да

   • Музички еквалајзер

    МУЗИКА

   • ClearAudio+

    Да

   • DSEE дигитално подобрување на звукот

    DSEE (АВТОМАТСКИ) / LDAC

   • S-Force Front Surround

    Да

   • Dolby® Digital

    Да

   • Распространување

    Да (само со апликации)

   • Изолатор

    Да

   • Wah

    Да (само со апликации)

   • Семплер

    Да (гребнатини и друго)

   • Звучни ефекти

    Да

   • Светилка во звучникот

    Да (повеќе бои)

   • Светло за забави

    Да (Л / Д)

   • Контрола на копчиња

    Да

   • Бодување

    Да

   • Микрофон јачина на звук

    Да

   • Ехо

    Да

   • Регулирање на јачината на вокалот

    Да

   • Тајмер за заспивање

    Да

   • USB СНИМАЊЕ

    Да

   • Потрошувачка на енергија (во режим на подготвеност)

    0.5W

   • Впарување со NFC со еден допир

    Да

   • A2DP(приемник)

    Да

   • AAC

    Да

   • SPP

    Да

   • LDAC

    Да

   • AVRCP

    Да (вер. 1.5)

   • Компатибилни апликации за паметни телефони

    Да (Sony | Music Center и Fiestable)

   • Меморирани канали

    FM20

   • RDS

    Да

   • Појас

    FM

   • Надворешна антена

    Да (75 оми)

   • Опсег на поставување (FM)

    87,5-108 MHz / 50 kHz

   • Заклучување за деца

    Да

   • Заклучување на местото за поставување

    Да

   • CD-RW

    Да

   • CD-R

    Да

   • CD

    Да

   • DVD+R

    Да

   • VCD

    Да

   • DVD-R

    Yes

   • DVD+RW

    Да

   • DVD

    Да

   • DVD+R DL

    Да

   • DVD-RW (видео)

    Да

   • MP3

    Да

   • Mpeg4 *едноставен профил

    Да

   • Xvid

    Да

   • Бас

    25 см x1 (MRC)

   • Високотонец

    2,5 см x1 (тип на хорна)

   • Sound Pressure Horn(хорна поставена на задната страна)

    Да

   • Тежина (кг)(прибл.)

    5.8

   • Димензии на главен уред (ШxВxД см)(прибл.)

    45,5 x 16,5 x 33,0

   • Тежина (кг)(прибл.)

    16,1

   • Димензии на преден звучник (ШxВxД см)(прибл.)

    36,8 x 58,5 x 39,1

   • Режимот на подготвеност е активиран

    По 15 минути

   • Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – приклучоци

    По 15 минути (HDMI CEC, Bluetooth)

   • Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) - приклучоци

    1,0 W (HDMI CEC) / 1,0 W (Bluetooth) / 1,0 W (сите приклучоци и мрежи поврзани)

   • Преклопник за вклучување/исклучување на безжична(и) мрежа(и)

    BT STANDBY: Променете ја поставката за BT STANBY (OPTION-->BT STANDBY-->ON/OFF) HDMI CEC ON/OFF: [SETUP] --> [CONTROL FOR HDMI] на системот на [ON]/[OFF]

   • Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност)

    0,3 W

   • Потрошувачка на енергија (исклучен режим)

    недостапно

  • Антена(и): FM антена
  • Далечински управувач: Да