7.1-КАН. ЗВУЧНИК ВО ВИД НА ЛЕНТА СО WI-FI/BLUETOOTH® ТЕХНОЛОГИЈА

Нова дефиниција на домашните аудио системи 

HTST9.CEL

Врвен звучник во вид на лента со безжичен сабвуфер, виртуелен 7.1-кан. опкружувачки звук, звук со висока резолуција и безжично проследување.