7.1-КАН. ЗВУЧНИК ВО ВИД НА ЛЕНТА СО WI-FI/BLUETOOTH® ТЕХНОЛОГИЈА

Нова дефиниција на домашните аудио системи 

HTST9.CEL

Врвен звучник во вид на лента со безжичен сабвуфер, виртуелен 7.1-кан. опкружувачки звук, звук со висока резолуција и безжично проследување.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница