2 Модели
2 Модели

Големина и тежина

Големина и тежина

Засилувач

Засилувач

Интерфејс

Интерфејс

Интерфејс

Интерфејс

HDMI®

HDMI®

HDMI®

Аудио формати

Аудио формати

Аудио формати

Аудио формати

Функција за звук

Функција за звук

Функција за звук

Распоред на звучници

Распоред на звучници

Безжични функции

Безжични функции

Безжични функции

Безжични функции

Детали

Детали

Детали

Еколошки, заштеда на енергија

Еколошки, заштеда на енергија

Еколошки, заштеда на енергија

Еколошки, заштеда на енергија

Еколошки, заштеда на енергија

Еколошки, заштеда на енергија

Што има во пакетот

Опции на бои

ГОЛЕМИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ (Ш X В X Д) 

ТЕЖИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ 

Тип на засилувач

Излезна моќност (вкупна)

Влезни и излезни приклучоци

Bluetooth®

Верзија на Bluetooth®

NFC

Број на влезови/излези

BRAVIA Sync

HDMI® CEC

HDMI влез

Оптички влез

USB

Bluetooth®(приемник)

Режим на звук

Звучен ефект

Технологија за виртуелен опкружувачки звук

Структура на звучници

звучник во вид на лента

Безжичен опкружувачки звук

Безжичен опкружувачки звук (со изборни безжични звучници)

Безжично поврзување со телевизор

Безжично слушање во повеќе соби

Потрошувачка на енергија

Потрошувачка на енергија(во режим за далечинско активирање)

Поставување на ѕид

Потрошувачка на енергија (исклучен режим)

Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност)

Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) - приклучоци

Режимот на подготвеност е активиран

Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – приклучоци

Преклопник за вклучување/исклучување на безжична(и) мрежа(и)

HT-SF200
HT-SF200
HT-SF200 
HT-SF200

Што има во пакетот

 • AC адаптер
 • Батерии за далечинскиот управувач
 • Далечински управувач:
 • Кабел за наизменична струја
 • Оптички кабел
 • Подножје

Опции на бои

black

ГОЛЕМИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ (Ш X В X Д) 

 • 580x64x95 мм

ТЕЖИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ 

 • 2,3 kg

Тип на засилувач

 • S-Master™

Излезна моќност (вкупна)

 • 80 W

Влезни и излезни приклучоци

 • HDMI™(ARC), оптички аудио влез, USB тип A

Bluetooth®

 • RX (приемник)

Верзија на Bluetooth®

 • верзија 4.2

NFC

 • Не

Број на влезови/излези

 • Влез / Излез: 0 / 1 (ARC)

BRAVIA Sync

 • Да

HDMI® CEC

 • Да

HDMI влез

 • Dolby® Digital, Dolby® Dual mono, LPCM 2ch

Оптички влез

 • Dolby® Digital, Dolby® Dual mono, LPCM 2ch

USB

 • WAV, MP3, WMA

Bluetooth®(приемник)

 • SBC

Режим на звук

 • Автоматски звук, кино, музика, стандардно

Звучен ефект

 • Ноќен режим, режим за гласови

Технологија за виртуелен опкружувачки звук

 • S-Force PRO

Структура на звучници

 • 2.1-кан. (вграден сабвуфер)

звучник во вид на лента

 • 1

Безжичен опкружувачки звук

 • Не

Безжичен опкружувачки звук (со изборни безжични звучници)

 • Не

Безжично поврзување со телевизор

 • Да

Безжично слушање во повеќе соби

 • Не

Потрошувачка на енергија

 • 25W

Потрошувачка на енергија(во режим за далечинско активирање)

 • 0,5 W (исклучен режим на подготвеност со Bluetooth®/исклучена контрола за HDMI™)

Поставување на ѕид

 • Да

Потрошувачка на енергија (исклучен режим)

 • недостапно

Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност)

 • 0,5 W

Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) - приклучоци

 • 2,0 W (HDMI CEC, Bluetooth®, сите приклучоци и мрежи поврзани)

Режимот на подготвеност е активиран

 • По 20 минути

Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – приклучоци

 • По 20 минути (HDMI CEC, Bluetooth®)

Преклопник за вклучување/исклучување на безжична(и) мрежа(и)

 • Режим на подготвеност со Bluetooth®: Притиснете „5sec NIGHT“ на далечинскиот управувач, USB LED-диодата ќе трепне за ВКЛУЧЕНО: двапати, за ИСКЛУЧЕНО: еднаш Контрола за HDMI: Притиснете „5sec VOICE“ на далечинскиот управувач, USB LED-диодата ќе трепне за ВКЛУЧЕНО: двапати, за ИСКЛУЧЕНО: еднаш
HT-SF201
HT-SF201
HT-SF201 
HT-SF201

Што има во пакетот

 • AC адаптер
 • Батерии за далечинскиот управувач
 • Далечински управувач:
 • Кабел за наизменична струја
 • Оптички кабел
 • Подножје

Опции на бои

white

ГОЛЕМИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ (Ш X В X Д) 

 • 580x64x95 мм

ТЕЖИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ 

 • 2,3 kg

Тип на засилувач

 • S-Master™

Излезна моќност (вкупна)

 • 80 W

Влезни и излезни приклучоци

 • HDMI™(ARC), оптички аудио влез, USB тип A

Bluetooth®

 • RX (приемник)

Верзија на Bluetooth®

 • верзија 4.2

NFC

 • Не

Број на влезови/излези

 • Влез / Излез: 0 / 1 (ARC)

BRAVIA Sync

 • Да

HDMI® CEC

 • Да

HDMI влез

 • Dolby® Digital, Dolby® Dual mono, LPCM 2ch

Оптички влез

 • Dolby® Digital, Dolby® Dual mono, LPCM 2ch

USB

 • WAV, MP3, WMA

Bluetooth®(приемник)

 • SBC

Режим на звук

 • Автоматски звук, кино, музика, стандардно

Звучен ефект

 • Ноќен режим, режим за гласови

Технологија за виртуелен опкружувачки звук

 • S-Force PRO

Структура на звучници

 • 2.1-кан. (вграден сабвуфер)

звучник во вид на лента

 • 1

Безжичен опкружувачки звук

 • Не

Безжичен опкружувачки звук (со изборни безжични звучници)

 • Не

Безжично поврзување со телевизор

 • Да

Безжично слушање во повеќе соби

 • Не

Потрошувачка на енергија

 • 25W

Потрошувачка на енергија(во режим за далечинско активирање)

 • 0,5 W (исклучен режим на подготвеност со Bluetooth®/исклучена контрола за HDMI™)

Поставување на ѕид

 • Да

Потрошувачка на енергија (исклучен режим)

 • недостапно

Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност)

 • 0,5 W

Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) - приклучоци

 • 2,0 W (HDMI CEC, Bluetooth®, сите приклучоци и мрежи поврзани)

Режимот на подготвеност е активиран

 • По 20 минути

Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – приклучоци

 • По 20 минути (HDMI CEC, Bluetooth®)

Преклопник за вклучување/исклучување на безжична(и) мрежа(и)

 • Режим на подготвеност со Bluetooth®: Притиснете „5sec NIGHT“ на далечинскиот управувач, USB LED-диодата ќе трепне за ВКЛУЧЕНО: двапати, за ИСКЛУЧЕНО: еднаш Контрола за HDMI: Притиснете „5sec VOICE“ на далечинскиот управувач, USB LED-диодата ќе трепне за ВКЛУЧЕНО: двапати, за ИСКЛУЧЕНО: еднаш

Функции

Слика од Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со технологија Bluetooth® | HT-SF200 / HT-SF201

Филмски опкружувачки звук со 2.1 канали

2.1-кан. звучник во вид на лента со вграден сабвуфер и два звучници завртени нанапред, како и S-Pro Front Surround за звук како во кино.

Слика од Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со технологија Bluetooth® | HT-SF200 / HT-SF201

Дизајниран да се вклопи во вашиот дом

Зошто звучникот во вид на лента да не изгледа прекрасно како звукот што го создава? Компактниот дизајн во вид на лента со вграден сабвуфер совршено ќе се вклопи во вашата просторија. 

Слика од Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со технологија Bluetooth® | HT-SF200 / HT-SF201

Едноставно и компактно поставување

Со вградениот сабвуфер се елиминира потребата од друга кутија и дополнителни кабли во вашата соба.

Слика од Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со технологија Bluetooth® | HT-SF200 / HT-SF201

Слушајте го звукот насекаде околу вас

Нашата технологија за виртуелен опкружувачки звук ве пренесува во филмовите што ги сакате преку симулација на опкружувачки звук како во кино.

Слика од Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со технологија Bluetooth® | HT-SF200 / HT-SF201

Безжично поврзување со вашиот телевизор

Проследувајте звук безжично до вашиот звучник во вид на лента преку Bluetooth®-врска.

Слика од Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со технологија Bluetooth® | HT-SF200 / HT-SF201

Кабел HDMI ARC

Проследувајте звук и контролирајте ги информациите од вашиот телевизор преку само еден кабел со HDMI ARC.

Слика од Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со технологија Bluetooth® | HT-SF200 / HT-SF201

Проследувајте преку технологијата Bluetooth®

Проследувајте ја вашата музика безжично преку технологијата Bluetooth®.

Слика од Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со технологија Bluetooth® | HT-SF200 / HT-SF201

Поврзување преку USB

Приклучете го уредот преку USB за да ги репродуцирате омилените албуми.