HT-SF200/HT-SF201

Еден звучник за секаква намена

Надополнете ги сите серии и филмови со звук каков што заслужуваат преку 2.1-кан. звучник во вид на лента со вграден сабвуфер. Неговиот дизајн лесно се вклопува во вашиот дом и го надополнува вашиот стил. 

ЗВУЧНИЦИ ВО ВИД НА ЛЕНТА

Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со технологија Bluetooth® |HT-SF201 / HT-SF200

HT-SF201 / HT-SF200
Слика од Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента со технологија Bluetooth® |HT-SF201 / HT-SF200

HT-SF200|HT-SF201|whiteblack

Дизајниран да се вклопи во вашиот дом

Зошто звучникот во вид на лента да не изгледа прекрасно како звукот што го создава? Компактниот дизајн во вид на лента со вграден сабвуфер совршено ќе се вклопи во вашата просторија. 

Едноставно и компактно поставување

Со вградениот сабвуфер се елиминира потребата од друга кутија и дополнителни кабли во вашата соба.

Совршено впарување и лесно поврзување со вашиот телевизор

Поврзувањето со вашиот телевизор никогаш не било полесно. Со HDMI ARC, само еден кабел е доволен за лесно поврзување со звукот од телевизорот. Контролирајте ги и двата уреди со еден далечински управувач и поврзете се безжично со најновиот Android TV од Sony.

Поврзување преку Bluetooth®.
Безжично поврзување со вашиот телевизор

Проследувајте звук безжично до вашиот звучник во вид на лента преку Bluetooth®-врска.

Лого за HDMI ARC
Кабел HDMI ARC 

Проследувајте звук и контролирајте ги информациите од вашиот телевизор преку само еден кабел со HDMI ARC.

Слушајте го звукот насекаде околу вас

Нашата технологија за виртуелен опкружувачки звук ве пренесува во филмовите што ги сакате преку симулација на опкружувачки звук како во кино.

HT-S200F со вграден сабвуфер
Една лента за звук со длабок бас

Вградениот сабвуфер создава моќен бас, двата звучници завртени нанапред создаваат силни и јасни тонови со висока и средна фреквенција, а ќе слушате и јасни и детални гласови. 

Лого за Bluetooth®
Проследувајте преку технологијата Bluetooth®

Проследувајте музика безжично преку технологијата Bluetooth®.

Лого за USB
Поврзување преку USB

Приклучете го уредот преку USB за да ги репродуцирате омилените албуми.

Спецификации и функции

Надополнете ги сите серии и филмови со звук каков што заслужуваат преку 2.1-кан. звучник во вид на лента со вграден сабвуфер. Неговиот дизајн лесно се вклопува во вашиот дом и го надополнува вашиот стил.
  • Компактен 2.1-кан. звучник во вид на лента што заштедува простор

  • Едноставно поврзување со телевизор

  • Длабок бас со вградениот сабвуфер

  • S-Force PRO Front Surround создава звук како во кино

  • Поврзување преку USB и Bluetooth® за репродукција на музика

2големини

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина