ЗВУЧНИЦИ ВО ВИД НА ЛЕНТА

2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350

HT-S350
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350
Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350
Значително подобрување на филмовите и музиката

Овој 2.1-канален звучник во вид на лента ќе изгледа дискретно во вашата дневна соба, но со неговата вкупна излезна моќ од 320 W и моќниот безжичен сабвуфер, тој нуди навистина гласен звук. Динамичките сцени и омилените песни никогаш досега не биле толку гласни.

Слушајте го звукот насекаде околу вас

S-Force PRO преден опкружувачки звук

Нашата технологија за виртуелен опкружувачки звук ве пренесува во филмовите што ги сакате преку симулација на опкружувачки звук како во кино, без потреба од дополнителни задни звучници.

Моќен безжичен сабвуфер
Звук со подлабок и помоќен бас

Моќниот безжичен сабвуфер со голем звучник од 16 см и волумен од 28 литри создава звук со подлабок и побогат бас.

Монтирање на ѕид и лесно поставување

Кога е монтиран на ѕид, контурите на звучникот во вид на лента совршено го надополнуваат дизајнот на вашиот телевизор. Лесно се поврзува за да можете да уживате во филмови, музика и други содржини.

Лого за HDMI
Кабел HDMI ARC

Проследувајте звук и контролирајте ги информациите од вашиот телевизор преку само еден кабел со HDMI ARC.

Икона за безжично поврзување
Безжично поврзување со вашиот телевизор

Со телевизорите BRAVIA од Sony со Bluetooth®-предавател можете безжично да испраќате звук кон вашиот звучник во вид на лента.

Лесно се поврзува со голем избор на телевизори

Поврзете го телевизорот преку HDMI ARC со еден кабел, а ако телевизорот не е компатибилен со HDMI тогаш поврзете го преку оптичкиот влез.

Лого за Bluetooth®
Безжично проследување преку Bluetooth® 

Проследувајте ја омилената музика безжично од вашиот паметен телефон преку безжичната технологија Bluetooth®.

Висококвалитетни материјали, прекрасна изработка

Звучник во вид на лента и сабвуферот се елегантни, дискретни и имаат рамномерна метална завршна обработка со отвори на предните панели. Големиот канал на сабвуферот ги нагласува моќните перформанси на уредот.

Спецификации и функции

Овој 2.1-канален звучник во вид на лента лесно се поставува и прекрасно изгледа, а се одликува со моќен безжичен сабвуфер за подлабок и побогат бас и S-Force PRO Front Surround за звук како во кино.
  • S-Force PRO Front Surround создава звук како во кино

  • Безжичниот сабвуфер нуди подлабок и помоќен звук

  • Монтирајте го звучникот во вид на лента на ѕид за да заштедите простор

  • Поврзување со вашиот телевизор со еден кабел преку HDMI ARC

  • Поврзување преку Bluetooth® за безжично проследување на звук

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина