Големина и тежина

ГОЛЕМИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ (Ш X В X Д) 
900 мм x 64 мм x 88 мм (35 1/2 инчи x 2 5/8 инчи x 3 1/2 инчи) * Без испакнати делови
ТЕЖИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ 
2,4 кг(5 lb 4 7/10 oz)
ГОЛЕМИНА НА САБВУФЕР (Ш X В X Д) 
190 мм x 382 мм x 390 мм (7 1/2 инчи x 15 1/8 инчи x 15 3/8 инчи) * Без испакнати делови
ТЕЖИНА НА САБВУФЕР 
7,8 кг(17 lb 3 1/5 oz)

Засилувач

Тип на засилувач
Дигитален засилувач, S-Master
Канали на засилувач
2.1кан.
Излезна моќност (вкупна)
320W

Сабвуфер

Вид на сабвуфер
Безжични

Интерфејс

Влезни и излезни приклучоци
USB тип A (само за ажурирање)
Bluetooth®
RX (приемник)
Верзија на Bluetooth®
5.0

HDMI®

Број на влезови/излези
Влез / Излез: 0 / 1 (ARC)
BRAVIA Sync
Да
HDMI® CEC
Да

Аудио формати

Оптички влез
Dolby Digital, Dolby Dual mono, LPCM 2ch
Bluetooth®(приемник)
SBC

Функција за звук

Режим на звук
Автоматски звук, кино, музика, игри, вести, спорт, стандардно
Звучен ефект
Ноќен режим, режим за гласови
Технологија за виртуелен опкружувачки звук
S-Force PRO

Распоред на звучници

Структура на звучници
2.1-кан. (безжичен сабвуфер)

Безжични функции

Безжично поврзување со телевизор
Да

Детали

Потрошувачка на енергија
ЗВУЧНИК 30 W / САБВУФЕР 25 W
Поставување на ѕид
Да

Еколошки, заштеда на енергија

Потрошувачка на енергија (исклучен режим)
недостапно
Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност)
0.5W
Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) - приклучоци
2,0 W(HDMI CEC) / 2,0 W(Bluetooth®) / 2,0 W(сите приклучоци и мрежи поврзани)
Режимот на подготвеност е активиран
По 20 минути
Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – приклучоци
По 20 минути (HDMI CEC, Bluetooth®)
Преклопник за вклучување/исклучување на безжична(и) мрежа(и)
Режим на подготвеност со Bluetooth®: Притиснете „5sec NIGHT“ на далечинскиот управувач, ВКЛУЧЕНО: BT LED-диодата ќе трепне двапати, ИСКЛУЧЕНО: BT LED-диодата ќе трепне еднаш.

Што има во пакетот

  • Далечински управувач:
  • Батерии за далечинскиот управувач
  • Оптички кабел
  • Водич за брзо поставување
  • Упатство за употреба
Placeholder

Функции

Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350

Вкупна излезна моќност од 320 W

Внесете реалистичност во секоја песна, серија и филм со моќен и јасен звук каков што заслужуваат, благодарение на вкупната излезна моќност од 320 W.

Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350

2.1-кан. преден опкружувачки звук

Звучниците на двата краја од звучникот во вид на лента нудат јасни средни и високи тонови, а безжичниот сабвуфер репродуцира ниски тонови.

Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350

Слушајте звуци насекаде околу вас со S-Force PRO Front Surround

Нашата технологија за виртуелен опкружувачки звук ве пренесува во филмовите што ги сакате преку симулација на опкружувачки звук како во кино, без потреба од дополнителни задни звучници.

Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350

Моќен безжичен сабвуфер

Моќниот безжичен сабвуфер со голем звучник од 16 см и волумен од 28 литри создава звук со подлабок и побогат бас.

Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350

Монтирање на ѕид и лесно поставување

Кога е монтиран на ѕид, контурите на звучникот во вид на лента совршено го надополнуваат дизајнот на вашиот телевизор. Лесно се поврзува за да можете да уживате во филмови, музика и други содржини.

Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350

Кабел HDMI ARC

HDMI ARC (повратен аудио канал) ви овозможува да се поврзете со вашиот телевизор користејќи само еден кабел.

Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350

Лесно се поврзува со голем избор на телевизори

Поврзете го телевизорот преку HDMI ARC со еден кабел, а ако телевизорот не е компатибилен со HDMI тогаш поврзете го преку оптичкиот влез.

Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350

Безжично проследување преку Bluetooth®

Проследувајте ја омилената музика безжично од вашиот паметен телефон преку безжичната технологија Bluetooth®.

Слика од 2.1-кан. звучник во вид на лента со моќен безжичен сабвуфер и технологија BLUETOOTH® | HT-S350

Висококвалитетни материјали, прекрасна изработка

Звучник во вид на лента и сабвуферот се елегантни, дискретни и имаат рамномерна метална завршна обработка со отвори на предните панели. Големиот канал на сабвуферот ги нагласува моќните перформанси на уредот.