Големина и тежина

ГОЛЕМИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ (Ш X В X Д) 
900x52x70
ТЕЖИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ 
2,1 кг
ГОЛЕМИНА НА САБВУФЕР (Ш X В X Д) 
190x392x315
ТЕЖИНА НА САБВУФЕР 
7.8кг
Големина на заден звучник (Ш x В x Д)
80x191x70
Тежина на заден звучник
0,75 кг

Засилувач

A / V синхронизација
Не
Канали на засилувач
5.1 канали
LPCM (2-КАН. / 5.1-КАН. / 7.1-КАН.) преку HDMI®
Да / Не / Не
Излезна моќност (вкупна)
600W

Сабвуфер

Вид на сабвуфер
Активен сабвуфер

Интерфејс

Влезни и излезни приклучоци
Оптички влез, аналоген влез, USB
Bluetooth®
AAC; SBC
HDMI излез(ARC)
1

Аудио формати

LPCM
Да
PCM
Да
DTS®
Не
Dolby®
Dolby® Digital, Dolby® Dual моно

Функција за звук

Режим на звук
ClearAudio+, Игри, спорт, Музика, Стандардно, Филм
Звучен ефект
Да

Видео карактеристики

BRAVIA Sync (CEC контрола)
Да

Детали

Потрошувачка на енергија
85W
Далечински управувач
Да
Поставување на ѕид
Да

Еколошки, заштеда на енергија

Потрошувачка на енергија (исклучен режим)
недостапно
Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност)
0,4 W
Потрошувачка на енергија (режим на подготвеност во мрежа) - приклучоци
1,9 W(HDMI CEC) / 1,8 W(Bluetooth®) / 2,2 W(сите приклучоци и мрежи поврзани)
Режимот на подготвеност е активиран
По 20 минути
Режимот на подготвеност во мрежа е активиран – приклучоци
По 20 минути (HDMI CEC, Bluetooth®)
Преклопник за вклучување/исклучување на безжична(и) мрежа(и)
Поврзување со телевизорот во режим на подготвеност: MENU->HDMI->CTRL->ON и MENU->HDMI->TVSTB->ON/OFF BLUETOOTH standby:MENU->BT->BTSTV->ON/OFF

Еквалајзер

Функција Voice Up
Да

Што има во пакетот

  • Оптички кабел
  • Batteries
Placeholder

Функции

Слика од 5.1-кан. систем за домашно кино со Bluetooth® технологија

Реалистичен 5.1-кан. опкружувачки звук кој внесува реалистичност во видеоснимките

Добијте реален опкружувачки звук за сите ваши филмови, спорт, музика и игри. Тенкиот звучник во вид на лента и двата задни звучници создаваат звук со балансиран одзив и широка фреквенција, а надворешниот сабвуфер го засилува басот – за да почувствувате како секоја динамична сцена станува реалистична.

Слика од 5.1-кан. систем за домашно кино со Bluetooth® технологија

Започнете да проследувате музика веднаш со слушањето со еден допир

Технологијата NFC (поле за комуникации во близина) ја елиминира потребата од поврзување со кабли и сложените постапки за поставување. Само допрете го вашиот паметен телефон или друг уред* со NFC до ознаката N на куќиштето и почнете да слушате музика. Немате NFC? Нема проблем. Уредите можете да ги впарите и рачно во поставките за Bluetooth®.

Слика од 5.1-кан. систем за домашно кино со Bluetooth® технологија

Оптички влез

Уживајте во висококвалитетен звук од филмовите и многу повеќе кога поврзувате уреди преку оптичкиот влез, ако користениот телевизор не е компатибилен со HDMI ARC.

Слика од 5.1-кан. систем за домашно кино со Bluetooth® технологија

Поедноставете го вашиот систем со HDMI ARC излезот

HDMI ARC (повратен аудио канал) значи дека звукот се враќа назад до звучникот во вид на лента од компатибилните телевизори, без потреба од дополнителен аудио кабел. Секој уред кој е поврзан со вашиот телевизор сега може да се слуша преку системот со повеќе звучници, така што звукот на секоја содржина ќе биде со висок квалитет.