Слика од 5.1-кан. систем за домашно кино со Bluetooth® технологија
Слика од 5.1-кан. систем за домашно кино со Bluetooth® технологија
Слика од 5.1-кан. систем за домашно кино со Bluetooth® технологија
Сета магија од филмовите

Уживајте во сите филмови со реалистичен опкружувачки звук со 5.1 канали. Задните звучници и надворешниот сабвуфер заедно со 3-кан. звучник во вид на лента создаваат реалистичен опкружувачки звук како во кино, а дигиталниот засилувач S-Master ви го нуди најчистиот филмски звук. 

Вкупна излезна моќност од 600 W
Вкупна излезна моќност од 600 W

Вкупната излезна моќ од 600 W создава извонреден звук каков што заслужува секој филм. 

5.1-канален опкружувачки звук
Реалистичен 5.1-кан. опкружувачки звук

Петте канали за звучници и сабвуферот создаваат прекрасен звук со целосен фреквентен опсег.

NFC и Bluetooth®
NFC и Bluetooth®

Воспоставете Bluetooth® врска веднаш со компатибилни паметни телефони преку NFC со еден допир.

Почувствувајте ја секоја сцена

Реалистичен 5.1-кан. опкружувачки звук за создавање кино во домот

Добијте го најдоброто седиште во домот со реалистичниот звук како во кино што го нуди HT-RT3. Звучникот во вид на лента, сабвуферот и задните звучници создаваат реален опкружувачки звук, ставајќи ве во центарот на сите ваши омилени филмови.

Dolby® Digital

Уживајте во висококвалитетен опкружувачки звук преку посебни 5.1 канали за звук со Dolby® Digital.

Dolby® Digital
Проследувајте ја музиката што ја сакате

NFC и Bluetooth®

Проследувајте ги сите омилени песни преку вашиот звучник во вид на лента преку Bluetooth®. Започнете веднаш да проследувате откако ќе воспоставите врска преку NFC со еден допир.

Поставете го за неколку секунди

HT-RT3 е речиси подготвен за користење штом го извадите од кутијата. Треба само да го приклучите, да ги поврзете вашите звучници преку приклучоците во боја и да уживате во реалистичен опкружувачки звук со 5.1 канали. Сите кабли се приклучуваат во сабвуферот за да може просторијата да биде уредна и средена.

HDMI ARC излез
HDMI ARC

HDMI ARC (повратен аудио канал) ви овозможува да се поврзете со вашиот телевизор користејќи само еден кабел за полесна контрола и помалку кабли.

USB приклучок
USB приклучок

Уживајте во стабилна врска со паметни телефони, таблет-уреди и USB уреди, за да можете да го полните вашиот уред или да репродуцирате MP3 датотеки.

Оптички влез
Оптички влез

Уживајте во висококвалитетен звук од филмовите и многу повеќе кога поврзувате уреди преку оптичкиот влез, ако користениот телевизор не е компатибилен со HDMI ARC.

Спецификации и функции

Задлабочете се во музиката од сите филмови со 5.1 канали за реалистичен опкружувачки звук. Задните жични звучници и надворешниот сабвуфер заедно со 3-кан. звучник во вид на лента создаваат длабок звук што ја исполнува просторијата, а дигиталниот засилувач S-Master ги минимизира изобличувањата. Уживајте во сите ваши песни и филмови на едноставен начин со можноста за репродукција на видеоснимки и музика преку USB.
  • Исполнете ја собата со реалистичен 5.1-кан. опкружувачки звук

  • Дигитален засилувач S-Master за јасен звук со префинет квалитет

  • Репродукција на звук од USB

  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC™ со еден допир

  • Музика со одличен звук во еден чекор со ClearAudio+

Излезна моќност (вкупна)
600W
Канали на засилувач
5.1 канали
Влезни и излезни приклучоци
Bluetooth® прием, USB-A, Аналоген аудио влез(вкл. TV CEC)
ГОЛЕМИНА НА ГЛАВЕН УРЕД - САМО КУЌИШТЕ (Ш X В X Д) 
90 x 5,2 x 7 см
ГОЛЕМИНА НА САБВУФЕР (Ш X В X Д) 
19 x 39,2 x 31,5 см

Што има во пакетот

Оптички кабел, Ознака во боја за картонската кутија, Batteries, Гарантен лист, Водич за брзо поставување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина