2.1-КАН. ЗВУЧНИК ВО ВИД НА ЛЕНТА СО ЗВУК СО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА/WI-FI®

Уживајте во опкружувачки звук со висока резолуција

HTNT5.CEL

Тенок 2.1-кан. звучник во вид на лента со поддршка за звук со висока резолуција, S-Force PRO Front Surround и Bluetooth®.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница