Страничен приказ под агол на INZONE H7 со микрофонот спуштен на левата страна
Слика од предната страна на INZONE H7 со микрофонот спуштен на левата страна
Страничен приказ на INZONE H7 со микрофонот спуштен на левата страна
Слика под агол од INZONE H7 со микрофонот спуштен на левата страна
Официјални слушалки со микрофон на VALORANT Champions Tour    
Прецизен звук. Подобро играње игри. 

Безжичните слушалки со микрофон INZONE H7 за игри се совршен партнер за сите игри бидејќи се удобни за носење со часови и нудат звук со одличен квалитет. Освен тоа, со 360 Spatial Sound for Gaming ќе слушате уште попрецизно и ќе ги пронаоѓате целите или противниците, што значи дека ќе ви помагаат во секоја ситуација.

• Звук со одличен квалитет

 • Микрофон што се преклопува нагоре, со функција за стишување 

• Приспособен звук 360 Spatial Sound for Gaming

 • INZONE Hub со поставки за приспособување

• Играјте удобно со часови 

• Совршени за PlayStation®5

Разгледајте ги слушалките со микрофон INZONE H7
Бидете првите кои прецизно ќе ги откриваат противниците

Слушнете ги пред да ве забележат. Со 360 Spatial Sound for Gaming и нашата докажана технологија за хардвер ќе откриете каде се наоѓаат вашите противници и колку се оддалечени од вас. Дури и играчите кои се кријат во сенките или зад ѕид и други пречки, нема долго да останат скриени.

Уживајте во 360 Spatial Sound for Gaming

360 Spatial Sound for Gaming, што се активира преку софтверот INZONE Hub, има новосоздаден виртуелизатор за игри што репродуцира просторен звук од сигнали за повеќеканален звук каков што замислиле креаторите на игрите. Исто така, апликацијата 360 Spatial Sound Personalizer за паметни телефони ќе ви понуди просторен звук оптимизиран според обликот на вашите уши, обезбедувајќи приспособено играње игри.

Уживајте во 360 Spatial Sound for Gaming

Дали сакате да слушате просторен звук преку вашите омилени уреди? Ставете ги слушалките и уживајте. Слушнете прецизни индикатори за положбата и движењето на вашите противници и многу повеќе.

Напредна технологија што ја оптимизира акустиката

Нашите слушалки со микрофон INZONE H7 се дизајнирани да внесат реалност во звукот од игрите. Симетричната акустична структура, што е доволно флексибилна за удобно поставување врз глави со различни форми и големини, го зголемува квалитетот на звукот и просторната акустична прецизност.

Сите звуци од игрите се репродуцираат реално

Создадена со нашето професионално искуство за слушалки за музика, мембраната на INZONE H7 има уникатна форма за да репродуцира екстремно високи фреквенции со голема усогласеност, како и реални ниски фреквенции за реално доживување при играње игри.

Моќни бас фреквенции 

Каналите на куќиштето на INZONE H7 ги оптимизираат ниските фреквенции за да добиете моќен бас со кој длабоките звуци како експлозии и мотори ќе звучат неверојатно реално. Слушајте ја акцијата и интензитетот на вашите игри насекаде околу вас.

Играјте удобно со часови

Ги создадовме INZONE H7 да бидат многу удобни за да можете да играте долги непрекинати периоди. Дизајнирани да бидат стабилни при носењето, со минимален страничен притисок, овие слушалки со микрофон се подготвени за користење со часови без прекин.

Совршена удобност за вашата глава

Широкото и меко перниче на лентата за на глава ја распоредува тежината еднакво по вашата глава заради долготрајна удобност при носењето.

Удобно се поставуваат околу вашите уши

Формата на меките платнени ушни перничиња го минимизира притисокот врз вашите уши преку оптимизиран допир со страничниот дел од вашата глава. Овој екстремно удобен материјал на ушните перничиња е дизајниран за стабилност и изолација на звукот.

Одведете го вашиот тим во победа со јасна комуникација

Координирајте ги мисиите јасно и одлучно. Флексибилен микрофон што се преклопува нагоре, има функција за стишување и овозможува лесна комуникација со членовите од тимот додека играте.

Микрофон што се фокусира на вашиот глас

Со висококвалитетниот микрофон, обликуван за да може да го доближите поблиску до устата, вашиот глас секогаш ќе се слуша јасно. Микрофонот е двонасочен, па затоа вашиот глас ќе се снима јасно дури и при највозбудливите моменти во играта.

Слика одблиску од INZONE H7 каде што се гледаат слушалките и микрофонот спуштен на левата страна
Лого за сертификат од Discord
Сертификат за Discord

Слушалките со микрофон работат одлично со услугата Discord за гласовна, видео и текстуална комуникација и ќе ви понудат беспрекорни разговори при играњето игри.

Играјте слободно - без кабли, без доцнење

Нашите безжични слушалки со микрофон INZONE H7 за игри ви нудат слобода за играње без кабли што би ви пречеле. А благодарение на малото доцнење, нема да пропуштите ниту една нота со одличната синхронизација помеѓу звукот и сликата. 

Исполнувајте мисии во текот на целиот ден

Уживајте во игрите и дење и ноќе со батеријата што нуди континуирана репродукција до 40 часа со едно полнење. 

Едноставен овален дизајн за непречено користење

Нашите INZONE H7 имаат ергономски дизајнирани обични и вртливи копчиња за лесно менување на функциите и прилагодување на поставките додека играте. 

Контроли на левата страна

На левата слушалка се наоѓаат вртливото копче за јачина на звукот и копчето за исклучување на звукот на микрофонот. Преклопете го микрофонот нагоре за да го исклучите звукот. Тука се и микрофонот и USB-приклучокот со LED-светилка за полнење. 

Вртливо копче за јачина на звук, копче за исклучување на звукот на микрофонот, микрофон и USB-приклучок на левата слушалка
Локација на копчето за балансирање звук помеѓу играта / разговорите и копчињата за вклучување и Bluetooth на десната слушалка
Контроли на десната страна

На десната слушалка се наоѓа копчето за балансирање на звукот помеѓу играта / разговорите, како и копчињата за вклучување и Bluetooth.

Приспособете го начинот на кој играте игри

Нашиот компјутерски софтвер INZONE Hub ви овозможува да го приспособите користењето на INZONE H7 преку прилагодување различни параметри, вклучувајќи разни поставки за звукот и хардверот. Прилагодете ги фреквенциите на звукот според играта со функцијата EQ за да добиете поголема острина и реалност.

Совршени за PlayStation 5®

Со слушалките INZONE H7 ќе уживате во реалниот звук за игри Tempest 3D AudioTech на PlayStation® 5 со повеќе просторни информации. Тие работат беспрекорно со конзолите PlayStation®5 и нудат специјални функции со PS5™ за подобрување на перформансите.

Високо ниво на одржливост

Нашите производи имаат стилски дизајн и не се штетни за животната средина. Материјалот за пакување на INZONE H7 не содржи пластика, туку само рециклирани материјали и неплетена целулоза, што е доказ за посветеноста на Sony да го намали влијанието на своите производи и работење врз животната средина.

Три плочи што содржат повеќе одржливи материјали
Групна слика од слушалките со микрофон, USB-предавателот и кабелот за полнење
Што има во кутијата

Отворете го пакувањето на вашите слушалки со микрофон INZONE H7 и ќе пронајдете кабел за полнење USB-C (1,5 м) и USB-предавател.

Подобрете ги вашите сетила со мониторите за игри INZONE

Нашите монитори INZONE го подобруваат вашето доживување при играњето игри и ви помагаат да играте најдобро што можете.Спецификации и функции

Откријте ги противниците со безжичните слушалки INZONE H7 од Sony. Тие се дизајнирани да бидат удобни, а 360 Spatial Sound for Gaming ќе ве подготви за сите мисии.
  • 360 Spatial Sound for Gaming за прецизно откривање на противниците

  • Меко перниче на лентата за на глава и меки платнени ушни перничиња за удобност при носењето

  • Микрофон за беспрекорна комуникација со тимот

  • Безжично поврзување преку USB-предавател и Bluetooth

  • Долго траење на батеријата до 40 часа

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина