Слика од Преносливо дигитално радио
Особини
  • Дигитално FM / AM радио

  • 15 мемории за станици

  • Функција на часовник

  • Функција „спиење“

  • Работи на 2 AA батерии

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина