ФОТОАПАРАТ ЗА ЦЕЛОСНА СЛИКА α9 БЕЗ ОГЛЕДАЛО СО CMOS СЕНЗОР СО ПОДРЕДЕНА СТРУКТУРА

Неверојатната брзина и едноставноста на користењето претставуваат револуција во професионалното фотографирање

ILCE9.CEC

Освен континуирано фотографирање со голема брзина од 20 fps, фотографирање без затемнување и нови функции што ќе се додадат со најновото ажурирање на софтверот, овој компактен фотоапарат го зголемува потенцијалот за фотографско изразување со неговата брзина од 1/32000 сек.. Бленда што спречува изобличувања и тивко активирање на блендата без вибрации.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница