Слика од Далечински управувач
Особини
  • Далечински управувач со кабел за DSLR фото апарати.

  • Овозможува фотографирање без директен контакт со фото апаратот, намалувајќи ги вибрациите. Идеален за долги експозиции.

  • Должина на кабел - 5 метри.

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина