Слика од Капаче за приклучок за повеќе интерфејси
Особини
  • Лесно се поставува врз приклучокот за повеќе интерфејси на вашиот фото апаратЛесно се поставува врз приклучокот на вашиот фото апарат, така што можете брзо да го извадите и ставите за да приклучите галантерија како блиц или микрофон.

  • Максимална заштита со безбедно поставувањеКапачето за приклучокот безбедно се поставува врз приклучокот за повеќе интерфејси на вашиот фото апарат за да го заштити од нечистотии и прав.

  • Спакувајте го заедно со комплетот за вашиот фото апаратДизајнот на капачето е тенок и едноставен за пакување, а сепак доволно цврст за да го заштити приклучокот на вашиот фото апарат од удари и потреси.

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина