БРЗ БЛИЦ

Блиц со голема моќ GN60, голема брзина и брзо исфрлување со поместување

HVLF60RM.CE7

Блицот на прикачување HVL-F60RM нуди голема моќ GN60, поддршка за брзо континуирано фотографирање и брзо ракување и затоа е идеален за корисници од напредно до професионално ниво. Се испорачува со безжичен управувач/приемник со радиосигнали.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница