БЕЗЖИЧЕН УПРАВУВАЧ СО РАДИОСИГНАЛИ

Безжичен далечински управувач за слобода при осветлувањето

FAWRC1M.CE7

Поврзете го со компатибилен фотоапарат и впарете го со безжични радиоприемници FA-WRR1 поврзани со компатибилни блицови, за далечинска контрола на повеќе системи за осветлување.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница