Слика од Системска торба
Особини
  • Мека системска торбичка која го заштитува фото апаратот, објективот и галантеријата додека патувате

  • Брз пристап со прекривната преграда со широко отворање

  • Сместување на фото апаратот и прикачениот објектив, плус 1-2 дополнителни објективи (големина до SAL70300G) или блиц

  • Дополнителен џеб за галантерија

  • Прилагодливи обложени внатрешни прегради за дополнителна заштита

  • Стилска изработка од издржлив црн полиестер, со постава со цинабер боја и декорации со координирани бои

  • Лента за на рамо

  • Приближни димензии (мм): Ш270 x В240 x Д200

  • Приближна тежина: 520g

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат