Слика од Системска торба
Особини
  • Мека системска торба со голем капацитет која ги заштитува фото апаратот, објективот и галантеријата додека патувате

  • Брз пристап со прекривната преграда со широко отворање

  • Сместување на фото апаратот и прикачениот објектив, 2-3 дополнителни објективи (големина до SAL70300G), плус блиц или вертикален држач

  • Странични џебови за батерии, полнач, капаче за објектив и друга мала галантерија

  • Предни задни џебови, идеални за на пр. упатство за користење, мобилен телефон, паричник

  • Прилагодливи обложени внатрешни прегради за дополнителна заштита

  • Стилска изработка од црн полиестер, со постава со цинабер боја и декорации со координирани бои

  • Лента за на рамо

  • Приближни димензии (мм): Ш370 x В255 x Д240

  • Приближна тежина: 900g

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат