Слика од Мека торба за носење
Слика од Мека торба за носење
Слика од Мека торба за носење
Слика од Мека торба за носење
Особини
  • Мека торбичка за носење, идеална за заштита на фото апаратот во поголеми торби за патување или рачни торби

  • Флексибилен материјал од полиуретан и неопрен кој е отпорен на гребење

  • Нуди простор за фото апарат со E-приклучок од Sony со прикачен објектив SEL1855

  • Отстранлива внатрешна футрола за складирање на батерија или галантерија за блиц

  • Приклучок со D-прстен за испорачаната лента за на рамо

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина