Слика од Комплет со батерија на полнење од серија W NP-FW50
Особини
  • STAMINA со супер долг работен век

  • Пократко време на дополнување и попрецизен приказ на преостанатиот капацитет

  • Хибридни литиум-јонски ќелии без „мемориски ефект“

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат